Onze missie is betrouwbare ondersteuning voor u en uw gezinsleden te bezorgen 

Wij hebben D'Auma opgericht met het doel betrouwbare, ervaren en deskundige ondersteuning voor ouderen in hun eigen huis te verstrekken. Wij doen ons best om de perfecte assistent voor iedere familie aan te bieden. Drijvend voor ons is onze klanten te helpen een hoogwaardig en rustig leven te voeren waarbij wij zijn eenzaamheid, zekerheid en welzijn hoog waarderen.


Onze sociale assistenten bieden inwonende thuishulp voor u of uw oudere gezinsleden in uw eigen huis. De persoonlijke aandacht van de inwonende assistent in Uw eigen vertrouwde omgeving verhogen Uw kwaliteit van leven.


Onze missie is de geschikte inwonende assistent voor u te selecteren


De selectie van de geschikte inwonende assistent begint met een persoonlijk gesprek tussen u en ons team. Tijdens het gesprek ervaren we welke behoeften u hebt en wat voor een persoon zal ook bij de persoonlijkheid van u en uw gezinsleden passen. Wij zoeken voor U één of twee assistenten die het beste bij u passen en u kunt deze aan de hand van hun ervaring, opleiding en persoonlijkheid evalueren.


We werken met assistenten uit de nieuwe EU-lidstaten. Deze volkeren hebben sterke traditionele gebruiken in de familie en liefderijkheid voor ouderen. Daarom bieden onze assistenten zorg op maat en ondersteunen u maximaal. Onze assistenten mogen in België werken en hebben geen visum nodig. De assistenten krijgen een eerlijk inkomen volgens Belgische normen. De kwaliteit van thuishulp is echter gelijk aan dat van hun Belgische collega’s..


Als het nodig is krijgt uw inwonende assistent ook ondersteuning en begeleiding van ons. De assistent werkt voor u volgens het opgestelde zorgplan. De persoonlijke assistent ondersteunt u bij het opstaan, het slapengaan, bij eten en bereiding van maaltijden en begeleiding bij licht huishoudelijk werk.Wij zorgen voor het hele administratieve proces

D'Auma  heeft meer dan acht jaar ervaring als bemiddelaar voor thuishulp met inwonende assistenten. U mag dan ook rekenen op onze ondersteuning bij de selectie en de rekrutering van uw sociale assistent. D'Auma staat u bij met raad en daad bij het afsluiten van het contract met de assistent, we vervullen alle nodige formaliteiten zoals vliegtuigticket en de verplichte verzekering.Bekijk gegevens
Uitverkocht